Himmelev Kiropraktik og Neurorehabilitering

Kontakt og Information

TELEFON - 2311 1633
 
ADRESSE
Klinik for Kiropraktik og Neurorehabilitering
Himmelev Bygade 49
4000 Roskilde
 
 
TIDSBESTILLING og KONSULTATION: 
Hvis du har brug for en tid til behandling, skal du ringe til os på telefon 2311 1633. TIdsbestilling eller konsultationer kan ikke foretages via SMS.

TELEFONTID:

Dagens gældende telefontid fremgår altid på klinikkens telefonsvarer - men som udgangspunkt er telefontiden følgende:
 
Mandag 08.30 - 12.00    
Tirsdag 08.30 - 12.00    
Onsdag 08.30 - 12.00    
Torsdag 08.30 - 12.00    
Fredag 08.30 - 12.00    

 
AFBUD, UDEBLIVELSER OG GEBYRER:
Afbud kan altid ske på SMS til 2311 1633. Oplys venligst navn og tidspunkt.

Afbud bedes meddelt senest dagen før din aftale - eller i tilfælde af sygdom sygdom senest kl. 08.00 på behandlingsdagen. 

For sent afbud eller udeblivelse medfører et udeblivelsesgebyr på op til 364 kr. afhængig af den bookede behandlingsform. 
Vær opmærksom på at forsikringsordninger IKKE dækker dit udeblivelsesgebyr. 


BETALING:
Betaling sker efter hver behandling. Vi modtager Mobilepay eller du kan få betalingsoplysninger med hjem, som bedes indbetalt via netbank senest en uge efter din behandling.

SUNDHEDSFORSIKRINGER:
Har du en sundhedsforsikring, kan vi i mange tilfælde afregne direkte med dem, hvis du giver os en kopi af bevillingen. Hvis du har en sundhedsforsikring gennem Codan eller din sundforsikring kun dækker dele af behandlingen, skal du selv betale for behandlingen, og efterfølgende indsende kvitteringen til sundhedsforsikringen (Eks. Tryg Ulykke).

ULYKKESFORSIKRINGER:
Hvis din ulykke er anerkendt af forsikringen og et beløb eller et antal behandlinger er fastsat, kan vi afregne direkte med din ulykkesforsikring. Vi skal blot modtage en kopi af bevillingen.
Er din skade fortsat under behandling hos din ulykkesforsikring, bedes du selv betale for behandlingen, og efterfølgende indsende kvitteringen til ulykkesforsikringen. 

PENSION DANMARK OG TRYG SUNDHED, BEHANDLERBOOKING:
Har du en sundhedsforsikring via TRYG Sundhed eller Pension Danmarks sundhedsforsikring, er det et krav at din første behandling bookes via Behandlerbooking hos forsikringsselskabet. Ellers afviser de betaling for dine behandlinger. 
Kiropraktor Anders Lynge Damsgaard kan vælges i behandlerbookingordningen. Kiropraktor Jesper Flemming Jensen er IKKE tilknyttet behandlerbooking, og han kan derfor ikke behandle patienter via denne ordning. 

Jesper